Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی فوتبال ایتالیا بعد از جام جهانی ۱۹۷۴ در حالی برای اولین بار در دور گروهی جام جهانی آفریقای جنوبی حذف شد که دوره قبل را با مقام قهرمانی به اتمام رسانده بود.

به گزارش ایران اکونومیست، باید به ورزشگاه اِلیس‌پارک برویم. در دل ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی. حدود ۱۲ سال قبل. وقتی که ایتالیا و اسلواکی با قضاوت هاوارد وبِ انگلیسی به مصاف یکدیگر رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسابقه‌ای که پنج گل داشت و یک خروجیِ بزرگ. ایتالیا، مدافع عنوان قهرمانی، با ۲ تساوی و یک باخت در گروه ششم آخر شد و از جام جهانی کنار رفت.

شاگردان مارچلو لیپی بارها تا آستانه ناکامی پیش رفته بودند اما نهایتا از دل آتش به سلامت بیرون آمده بودند. تساوی یک بر یک مقابل پاراگوئه و نیوزیلند آنها را با بحرانی جدی مواجه کرده بود. باید به مصاف شاگردان ولادیمیر وایس می‌رفتند. اسلواکی در ۲ بازی قبلی‌اش به یک امتیاز رسیده بود و برای صعود فقط به برد نیاز داشت. آتزوری اما حتی با یک تساوی هم می‌توانست شرایط صعود داشته باشد.

دقیقه ۲۵ ضربه اول زده شد. روبرت ویتک، ستاره اسلواکی در این جام از اشتباه ده‌روسی استفاده کرد و گل نخست را به ثمر رساند. ایتالیا چیزی برای از دست دادن نداشت. بین نیمه کواگلیارلا و کمی بعدتر پیرلو به میدان آمدند. دقیقه ۷۳، تعلل مدافعین و گل دوم برای اسلواک‌ها؛ این بار هم ویتک.

هشت دقیقه بعد امیدها زنده شد. دی‌ناتاله از برگشت ضربه کواگلیارلا بهره برد و توپ را به تور چسباند تا فاصله کم شود. کواگ در ادامه یک گل هم زد اما به طرز مشکوکی آفساید گرفته شد. قبل‌تر مارتین اشکرتل توپ را به طرز معجزه آسایی از روی خط بیرون کشیده بود.

حملات آتزوری ادامه داشت ولی در دقیقه ۸۹ ضربه نهایی زده شد. کمیل کوپونک که در دقیقه ۸۷ به زمین آمده بود، اولین لمس توپش را در دقیقه ۸۹ به گل تبدیل کرد. جای خالی بوفونِ مصدوم روی این گل مشخص بود. نتیجه سه بر یک شد. برگشتن تقریبا محال به نظر می‌رسیدد. با این وجود تلاش‌های آخر صورت گرفت. فابیو سرانجام کار خودش را کرد. یک چیپ فراموش نشدنی از پشت محوطه و کم شدن فاصله در دقیقه ۹۲. هنوز یک فرصت دیگر باقی بود. فقط یک فرصت.

توپ در درون محوطه به په‌په رسید اما شماره هفت ایتالیا توپ را به بیرون زد. و تمام. اسلواکی با نتیجه سه بر ۲ بازی را برد. ایتالیا بعد از ۳۶ سال در دور گروهی حذف شد. پاراگوئه با پنج امتیاز در قامت سرگروه به مرحله بعدی رفت. اسلواکی با چهار امتیاز دوم شد. نیوزیلند به عنوان تنها تیم بدون باخت جام جهانی ۲۰۱۰ با سه تساوی سوم شد و تیم لیپی در رده چهارم ایستاد.

ایتالیا در دوره بعدی هم نتوانست از مرحله گروهی بالا برود. ۲ جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ هم اصلا آتزوری به جام جهانی صعود نکرد. چه سرنوشت شومی در انتظار قهرمان چهار دوره جهانی در راه بود. شهر ژوهانسبورگ و ورزشگاه الیس پارک برای آنها به پارک ژوراسیک بدل شد؛ سراسر وحشت و ترس.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سفرنامه جام جهانی ، ایتالیا ، اسلواکی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایتالیا اسلواکی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است

ایسنا/البرز نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: طوفان جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و برخورد با آن، خط بطلانی بر حقوق بشر آمریکایی و عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی بود.

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) کرج با اشاره به اینکه فلسطین و غزه به مسأله اول جهان تبدیل شده است، بیان کرد: هر انسان آگاه و با وجدانی نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه سکوت نخواهد کرد و طوفان جنبش دانشجویی نمونه‌ای از بینش درست دانشجویان در جهان است و کسانی به میدان آمدند که از نخبگان و برگزیدگان علمی بودند.

وی ادامه داد: برخی در داخل کشور که با بهانه‌جویی‌های غیر واقعی برای کشور آشوب ایجاد می‌کردند، حالا در برابر این رفتارهای استکبار جهانی لب به سکوت بسته‌اند که جای تأسف دارد.

او با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات همواره وظیفه‌ای ملی و شرعی بوده است، افزود: در مرحله دوم انتخابات، شهروندان کرجی با مشارکت پرشور می‌توانند نماینده‌ای قوی را با پشتوانه خوب مردمی راهی مجلس کنند.

حسینی همدانی تنها راه پیشرفت و توسعه هر کشوری را اعتماد به نخبگان جامعه و باور توانستن دانست و گفت: استکبار جهانی در ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۳۷۴ و با هدف ضربه زدن به جمهوری اسلامی، تحریم‌ها را آغاز کرد تا به خیال خام خود بتواند ایران اسلامی را با شدیدترین تحریم‌ها به انزوا و تسلیم بکشاند؛ ولی اعتماد ملی و خودباوری، ایران را در این تحریم‌ها سربلند کرد. در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ هم با خروج از برجام نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند.

امام جمعه کرج با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در جهان به‌عنوان جنایتکار جنگی شناخته شده است، افزود: هر عدالت‌خواه و حق‌جویی در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی ساکت نخواهد ماند و باید علاوه بر این رژیم، تامین‌کنندگان مالی و اسلحه برای این غده سرطانی هم به‌عنوان جنایتکار جنگی شناخته شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا
  • شروع طوفانی بارسا-خیرونا: 5 دقیقه و دو گل!
  • با وجود تساوی‌های متوالی، بولونیا در آستانه کسب‌ سهمیه لیگ قهرمانان اروپا
  • کشف ردپای یک دایناسور ماموت در چین | یک شکارچی غول‌پیکر!
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • سایه‌روشن‌های هفته بیست‌وپنجم؛ مدعیان، جام را به هم تعارف کردند!
  • فرصت کم سردار در شب باخت رم به لورکوزن
  • آزمون و رم در خانه مغلوب بایرلورکوزن شدند؛ مارسی و آتالانتا به تساوی رسیدند
  • شکست خانگی رم برابر لورکوزن در حضور کوتاه آزمون
  • لیگ یک/ پنالتی جنجالی و ناراحتی پیروز قربانی!