Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید همیشه شناخت دایناسورها و حیوانات ماقبل تاریخ برای شما هم جالب بوده باشد! پارک ژوراسیک تهران، اولین پارک علمی و تفریحی با مکانی شاد و مهیج است که شما می توانید در کنار تفریح، درباره انواع دایناسورها، پرندگیان گوشتخوار و انواع حیوانات ما قبل تاریخ یاد بگیرید! ژوراسیک پارک تهران در میدان سعادت آباد تهران قرار دارد و شما می توانید با تهیه بلیط، از آن بازدید کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت بلیط های این پارک در روز های عادی 1000 تومان و در آخر هفته 2500 تومان می باشد. پس با ما در مجله گردشگری همگردی همراه باشید برای معرفی پارک ژوراسیک تهران...

مجسمه ها و امکانات موجود در پارک ژوراسیک تهران

مساحت زمین متعلق به این پارک، حدود 30000 متر مربع می باشد که توانسته مجسمه متحرک 28 نوع دایناسور مختلف را در خود بگنجاند. این پارک در اسفند ماه سال 1392 هجری به بهره برداری رسید و از سال 1393 به بعد برای عموم مردم قابل بازدید بود.
نکته مثبت ژوراسیک پارک تهران این است که مجسمه های موجود در آن، در ابعاد واقعی آن ها ساخته شده اند! مجسمه های موجود در ژوراسیک پارک تهران، متحرک هستند و با جلوه ها، صداها و ... ، محیط پارک و مجسمه ها را هر چه بیشتر به دوران ما قبل تاریخ نزدیک تر می کنند. مجسمه های موجود در این پارک بسیار طبیعی طراحی شده اند و کاملا نزدیک به واقعیت هستند. برای مثال این مجسمه ها قادر هستند تکان بخورند و اعضای بدن خود را تکان دهند.
از این نوع پارک ها فقط در برخی کشورهای مطرح جهان و کشورهای اروپایی وجود دارد و پارک ژوراسیک تهران اولین پارک موضوعی استان و یکی از بهترین پارک های علمی منطقه می باشد. این پارک علاوه بر مجسمه دایناسورها، روش زندگی آن ها، طریقه خوراک و تغذیه و نام آن ها نیز مشخص شده است.
از دیگر امکانات این پارک می توان به محیط مناسب برای خانواده ها، پارکینگی با فضای کافی جهت پارک 80 خودرو سواری و 6 اتوبوس، فضای اختصاصی و فضایی دلباز، کارگاه ها و اتاق های آموزشی همراه با فیلم، سینما سه بعدی، بوفه و غرفه هایی که در مجموع 500 متر مربع هستند، آبنما و یک کافه مخصوص پارک ژوراسیک تهران به نام ژورا شاپ در آن وجود دارد.

 نام ژوراسیک از کجا آمده است؟

شاید برای شما هم جالب باشد که نام این پارک از کجا آمده است. این نام برای اولین بار در رمان پارک ژوراسیک، نوشته مایکل کرایتون (نویسنده تهیه کننده کارگردان، فیلم نامه نویس، پزشک و تهیه کننده تلویزیونی بود که بیشتر به دلیل داستان های علمی تخیلی و تکنو تریلرش شناخته می شود) به کار رفت. این رمان سه سال بعد، یعنی در سال 1993، توسط استیون اسپیلبرگ (کارگردان، تهیه کننده و فیلم نامه نویس آمریکایی یهودی، برنده 3 جایزه اسکار و یکی از موفق ترین کارگردانان تاریخ سینما) به فیلم تبدیل شد. این فیلم شهرت زیادی پیدا کرد و به همین دلیل پس از آن، پارک های بسیاری در شهرها و کشورهای جهان این نام را گرفتند. ایران نیز در سال 1393 پارک ژوراسیک خود را به بهره برداری رساند.

منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۵۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد

پس از شایعات دربارۀ قطع درختان برای ساخت فرهنگسرا در بوستان لالۀ تهران، بلافاصله ویدیو‌هایی در محل پارک لاله منتشر شد که ۳ خانم و یک فعال محیط‌زیست از شهردار تهران درخواست می‌کنند درختان را قطع نکند.

به گزارش فارس، خبرنگاران از مسئولان شهرداری علت فنس‌کشی را جویا شد که مشخص شد این حریم‌سازی براساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژۀ ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم درآنجا قطع شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • درخت کشی در تهران
  • اجازه اعدام درختان در پارک لاله را نخواهیم داد
  • مجسمه‌ها هم سلفی می‌گیرند؛ متفاوت و فناورانه! (+تصاویر)
  • بازگشت مجسمه سر فرعون به مصر
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • کشف ردپای یک دایناسور ماموت در چین | یک شکارچی غول‌پیکر!
  • (ویدئو) مجسمه‌های الهام گرفته از طبیعت
  • (ویدئو) شایعۀ قطع درخت در پارک لاله صحت ندارد
  • گره اندر گره
  • حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!